Bekey tapper ind i megatrend om det digitaliserede hjem

Udgivet torsdag den 09. november, 2023

Danskernes boliger digitaliseres og forandres på mange måder med ny teknologi i disse år. Det digitaliserede hjem er en bolig, der udstyres med stadigt flere forskellige digitale teknologier og enheder, som er designet til at forbedre beboernes livskvalitet, komfort og sikkerhed. Målet med et digitaliseret hjem er således at øge bekvemmeligheden, effektiviteten og sikkerheden i dagligdagen ved hjælp af moderne teknologi.

Bekey er del af denne bevægelse og tapper mere og mere ind i den internationale trend om smarte boliger og smarte installationer. Bekey-systemet er installeret i hver anden låste opgang i København og omegn og faciliterede sidste år mere end 15 millioner autoriserede døråbninger i over 32.000 opgange. Og antallet af døråbninger er stigende. I november 2022 ansatte Bekey Christian Hesselaa som ny CEO med opgaven at udbygge fundamentet for skalérbarhed og fremtidig vækst både herhjemme og i udlandet.

”Digitaliseringen af hverdagen er gennemgribende langt udover blot det at handle på nettet. Vi er overbeviste om, at vi med vores løsninger kan understøtte denne trend ved at bygge en stærk digital infrastruktur, der kan gøre hverdagen nemmere for alle med aflåste døre. Data viser også, at folk er trætte af fysiske nøgler,” siger Christian Hesselaa, CEO i Bekey.

Nøglen til en smartere hverdag.

Bekey leverer sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Den fysiske nøgle erstattes af en mere sikker og digital løsning. Det fungerer sådan, at adgangen styres af et cloudbaseret system, som tildeler krypterede, digitale nøgler til godkendte brugere, så de kan åbne dørene via en app på mobiltelefonen. Digitale nøgler kan ikke kopieres, så det giver sikre adgange.

”Vi ønsker i endnu højere grad at få beboerne i spil og skaber mere relevans for den enkelte beboer, så flere kan få glæde af vores digitale adgangsløsninger, der både er sikre og meget nemme at bruge. Det betyder også, at vi skal øge kendskabet til Bekey generelt og specifikt om mulighederne for at gøre hverdagen nemmere,” siger han.

 

 

 

Kort om Bekey

  • +100 millioner døråbninger siden 2010
  • +300.000 tilmeldte etageboliger
  • Installeret i +32.000 opgange
  • Mere end 5.300 boligforeninger
  • 60.000 unikke brugere i Danmark og Norge
  • Omsætningen i Q3 var 5,8 mio. kr., og indtjeningen udgjorde et minus på 5,0 mio. kr.