“Som Business Intelligence Analyst oplever jeg en høj grad af ansvar og ejerskab i forbindelse med mine arbejdsopgaver. Kombinationen af ansvar, variation i mine opgaver og daglig sparring med mine kollegaer, bidrager til min personlige- og faglige udvikling. Vi går op i at udvikle os sammen, så vi kan skabe de absolut bedste resultater.”

Michael Bøgebjerg, Business Intelligence Analytiker, BoligPortal

”Jeg er rigtigt glad for de faglige udfordringer og sammenholdet i teamet. Vi har alle stor indflydelse på at nå forrentningens mål, og jeg er enormt glad for at få muligheden for at kunne bidrage til Bekeys løsninger, som hjælper nye og eksisterende kunder til at få en lettere hverdag. Hos Bekey er der plads til at være dig selv og plads til, at du kan udvikle dig, hvilket jeg sætter rigtig stor pris på.”

Halla Hassan, Account Manager, Bekey

”I vores team har vi et godt samarbejde, hvor vi er rigtig gode til at hjælpe og sparre med hinanden. Jeg oplever stor tillid og opbakning fra min leder, til at jeg kan udvikle mig både på det faglige- og personlige plan, og at jeg får flere arbejdsopgaver og mere ansvar, fordi Ofir tror på sine medarbejdere – og det er fedt!”

David Vidojevic, Key Account Manager, Ofir

”I North Media er der gode udviklingsmuligheder, og den enkelte har stor indflydelse på egen karriere – ”Den der kan, vil og gør – får også lov”. Det er jeg vild med. Vi har flere medarbejdere, der har været her i mange år, og som i dag sidder med helt andre ansvarsområder end oprindeligt. Jeg startede selv som regnskabselev for 30 år siden, og er nu HR chef. Vi har et uformelt miljø med mange skønne kollegaer, der gør det sjovt at gå på arbejde hver dag.”

Pia Stjernlund, HR chef, North Media

”Jeg startede som elev i FK Distribution og er i dag fastansat distributionskoordinator. Mit job som distributionskoordinator sikrer mig en hverdag med mange bolde i luften på samme tid, og hvor alle dage er forskellige. Det er en fornøjelse at være en del af et team hvor vi kan konkurrere internt, men også fejre hinandens sejre og hvor vi løfter i flok.”

Foto-Nikolaj-Strand-FK
Nikolaj Strand, Distributionskoordinator, FK Distribution Tilst