”Jobbet som distributionskoordinator er spændende og alsidigt. Det føles godt at være med til at guide de unge mennesker når de skal i gang med deres første job og introduceres til arbejdsmarkedet.”

Foto-Louise-Schmidt-FK
Louise Schmidt, Distributionsleder, FK Distribution Taastrup

”Startede for 5 år siden som praktikant, og sidder nu som Produkt Manager med ansvaret for vores produkt design. Det har været en kanon rejse. En rejse som er gjort muligt af BoligPortal og alle de fantastiske medarbejdere.”

Foto-Frederik-Rømming-Pedersen
Frederik Rømming Pedersen, Produkt Manager, BoligPortal

”Jeg startede som elev i FK Distribution og er i dag fastansat distributionskoordinator. Mit job som distributionskoordinator sikrer mig en hverdag med mange bolde i luften på samme tid, og hvor hver dag er forskellig. Det er en fornøjelse at være en del af et team hvor vi kan konkurrere internt, men også fejre hinandens sejre og løfte i flok når det er nødvendigt.”

Foto-Nikolaj-Strand-FK
Nikolaj Strand, Distributionskoordinator, FK Distribution Tilst

“Det er MatchWork, der har skabt min karriere. Jeg begyndte som udvikler for 12 år siden, og nu er jeg direktør for firmaet. Det har været en fantastisk rejse, og jeg glæder mig til at kunne udvikle både mig selv og vores forretning endnu mere.”

Karsten Wikke, CEO, MatchWork

“Mit job som regnskabschef hos North Media er meget spændende. Der sker hele tiden nye ting som udfordrer mig og mit team, både fagligt og menneskeligt. Hver dag er ikke ens, så alle i teamet skal være klar til nye udfordringer.”

Annemarie Rønn Hansen, Regnskabschef