”North Media Online har intensivt fokus på udvikling af skalerbare, lønsomme og internationale forretninger. Endvidere investerer vi i nye teknologier og produkter med synergi til vores primære forretningsområder.”

Henrik Løvig, adm. direktør, North Media Online A/S

Om North Media Online

North Media Online driver, udvikler og investerer i datadrevne, digitale platforme, der formidler lejeboliger og jobs. Platformene matcher boligsøgende med udlejere og jobsøgende med arbejdsgivere.  North Media Online udvikler løbende nye, værdiskabende services og produkter til brugerne af platformene.
Boligportal er Danmarks største formidler af lejeboliger og er desuden aktiv i Sverige med BostadsPortal. Boligportal tilbyder også en række digitale services og værktøjer til både udlejere og lejere. BoligPortal formidlede i 2020 mere end 100.00 lejeboliger. 
Ofir er Danmarks bredeste jobunivers, hvor ledige stillinger formidles via portaler og  sociale medier. Ofir samarbejdede i 2020 med ca. 900 offentlige og private arbejdsgivere.
Det 50% ejet Lead Supply formidler privatlån til forbrugere fra banker og andre udlånsvirksomheder i 11 lande og har især fokus på Danmark, Sverige og Finland.
• Vi opbygger databaser med lejeboliger, jobsøgende og låntagere og matcher dem automatisk med lejere, arbejdsgivere og långivere.
• Der skabes lønsomhed via en stærk konkurrencemæssig position, skalerbarhed og synergi på tværs af forretningerne.
North Media Online udnytter sine kompetencer på tværs af forretningerne gennem et tæt samarbejde om strategi, udvikling og optimering.


Overblik North Media Online

Ledelse: Henrik Løvig (adm. direktør)
Medarbejdere: Ca. 70
Lokationer: Aarhus og Søborg
NMOnlineBillede

Kontakt

BoligPortal.dk ApS

Paludan-Müllers Vej 40B

DK-8200 Aarhus N

CVR nr. 26 72 25 35

+45 70 20 80 82
www.boligportal.dk

Ofir A/S

Gladsaxe Møllevej 26

DK-2860 Søborg

CVR nr. 19429903

+45 39 57 77 66
www.ofir.dk