Gratis udlejning af værelse på BoligPortal

Udgivet tirsdag den 13. oktober, 2020

Mange tror, at det at udleje et værelse både er dyrt og omstændigt. Men hos BoligPortal kan du helt gratis oprette en boligannonce, som automatisk vil blive set af rigtig mange troværdige lejere, der bare venter på at blive din kommende roomie eller fremleje dit værelse i en periode, hvor du ikke selv bor i boligen.

Selv efter denne gode nyhed, kan det dog stadig skræmme nogen, at de skal sætte sig ind i love og regler, når det kommer til at udleje eller fremleje et værelse.

Men frygt ej, for BoligPortal har lavet en guide med alt fra hvordan du griber udlejningen af et værelse an til hvordan du fastsætter huslejen. De har samlet de bedste råd og vigtigste regler, så du hurtigt og nemt kan blive afklaret og komme i gang med at leje dit værelse ud.

I artiklen bliver det bl.a. fremhævet, at reglerne kan variere, alt efter om du ejer eller lejer den bolig, du vil udleje et værelse i. Derudover kommer de ind på, at folk ofte forveksler fremleje med tidsbegrænset leje, der ikke nødvendigvis er det samme, hvilket du kan blive klogere på i artiklen.

BoligPortal svarer på de hyppigste spørgsmål om udlejning af værelse
BoligPortal svarer på disse otte spørgsmål om udlejning af værelse, så du hurtigt kan blive afklaret og komme i gang med udlejningen:

1. Hvordan udlejer du et værelse?

2. Hvordan finder du den rette lejer?

3. Hvor mange værelser må du leje ud?

4. Hvordan fastsætter du huslejen?

5. Bør du opkræve depositum og forudbetalt husleje?

6. Skal du lave en lejekontrakt, når du udlejer et værelse?

7. Kan du opsige lejer og ophæve lejekontrakten?

8. Skal du betale skat af dine lejeindtægter og kan du få skattefradrag?

God læselyst 😊