Karriere i North Media

North Media har som mål at være en attraktiv arbejdsplads for personer med stærke kompetencer, der kan bidrage til at udvikle vores virksomheder.

Vi har hovedkontor i Gladsaxe og er gennem vores datterselskaber repræsenteret via kontorer og distributionscentraler rundt om i landet. I alt beskæftiger North Media cirka 450 funktionærer og produktionsmedarbejdere samt mere end 10.000 omdelere fordelt over hele landet.

I North Media tager vi behandling af dine personoplysninger alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling i overensstemmelse med gældende regler om behandling af personoplysninger. Se vores Privatlivspolitik ved rekruttering her.

Ledige stillinger

North Media og vores forretningsenheder er hele tiden på udkig efter nye, dygtige og engagerede kolleger.
Du kan også besøge hvert af vores selskabers hjemmeside for yderligere information om dine karrieremuligheder i vores selskaber.

Vores værdier

North Medias aktiviteter ledes og drives baseret på et stærkt værdi-grundlag, som har eksisteret siden vores etablering i 1965. Vi tager værdierne alvorligt og arbejder hver dag målrettet efter dem, da de er fundamentet for virksomhedens politikker, regler og forretningsgange.

Foto-BoligPortal-Logo
Foto-BostadsPortal-Logo
Ofir
Foto-Bekey-Logo