Om North Media A/S

Vores grundidé og aktiviteter

North Media A/S er Danmarks eneste børsnoterede mediekoncern. North Medias idegrundlag har siden etableringen i 1965 været at formidle tilbud og information til forbrugerne. Dette gøres gennem:

Alt Text

FK Distribution

FK Distribution omdeler adresseløse reklamer, udvalgte tryksager til NejTak+ husstande og adresserede produkter samt gratisaviser til husstande i Danmark.

Alt Text

North Media Aviser

North Media Aviser A/S udgiver i København otte lokalaviser midt på ugen og seks weekendudgaver sammen med Søndagsavisen.
I Helsingør udgives Helsingør Dagblad og Lokalavisen Nordsjælland.

Alt Text

North Media Online

North Media Online samler North Medias digitale aktiviteter, som i dag består af to hovedområder: ”Lejebolig” på BoligPortal.dk og BostadsPortal.se samt ”Job” på Ofir.dk og MatchWork.com .

Alt Text

BEKEY

BEKEY udvikler og sælger elektroniske adgangssystemer. Via BEKEYs NETKEY administrationsmodul registreres, distribueres og administreres digitale nøgler, som giver brugerne adgang til at åbne og lukke døre og erstatter dermed den almindelige fysiske nøgle.


North Media A/S er økonomisk velkonsolideret og arbejder på at skabe langsigtet værdi for aktionærerne gennem lønsom udbygning af aktiviteterne med et tilfredsstillende afkast på den investerede kapital (ROIC) og en attraktiv udbyttepolitik. Lønsomhed skal opnås gennem stor volumen og høj markedsandel på hvert forretningsområde.