Vi er bindeleddet mellem erhvervsliv og forbrugere

North Media udvikler og driver platforme til transaktioner mellem erhvervslivet og forbrugerne.

Vi sørger for, at detailhandlens tilbud når frem til forbrugernes postkasser, mailbokse eller smartphones, og vi husstandsomdeler også lokalaviser i hele landet. På vores platforme finder udlejere og boligsøgende hinanden, og vi forbinder også arbejdsgivere og jobsøgere. Desuden giver vores digitale nøgler hjemmepleje, hjemmeleverandører og andre adgang til aflåste opgange og private hjem.

Vi matcher kort sagt forbrugerne med de rette produkter inden for dagligvarer, lejeboliger, jobs og digitale adgangsløsninger. Og derved leverer vi kunder til vores kunder.

Fælles for vores virksomheder er også, at de håndterer store volumener ensartet, hurtigt, sikkert og til lav enhedspris. Vi optimerer konstant virksomhederne, så vi kan udnytte disse skalafordele bedre, og med et data- og teknologidrevet afsæt udvikler vi nye produkter og aktiviteter for at styrke tilbuddet til kunderne.

Vores virksomheder er markedsledere – nummer et eller to i deres branche – og faciliterer titusindvis af transaktioner hver uge. Fordi vi har så mange kontaktpunkter, kan vi rådgive vores kunder om, hvordan de skræddersyr deres aktiviteter, så de når de målgrupper, hvor effekten er størst.

North Media har fokus på Danmark, men vores virksomheder er også aktive i Sverige, Norge og Tyskland. Vi er i koncernen 450 medarbejdere og ca. 10.000 deltidsansatte omdelere.

Besøg vores forretningsområder

Data, innovation og optimering giver konkurrencemæssige fordele

Vores strategi fokuserer på at være en forretningsudviklende partner for vores kunder – ikke blot en leverandør. Derfor arbejder vi med et forbrugerperspektiv, hvor den unikke adgang, vi har til forbrugerne, anvendes til at indsamle, analysere og berige data. På den måde kan vi levere endnu flere og mere attraktive kunder til vores kunder.
Data, digitale produkter og nye leveringsplatforme er således vigtige drivende kræfter i innovative processer på tværs af vores aktiviteter. Sammen med et fortsat fokus på effektivitet og optimering af forretningsmodellerne, er det den strategiske nøgle til at styrke forretningsområdernes konkurrencemæssige fordele i fremtiden.

Positiv aggressivitet præger vores hverdag

Vores målsætninger og forretningspotentiale realiserer vi ved at udvise ambition, mod, vilje og handlekraft. Eller som vi kalder det; gennem positiv aggressivitet.
Vi arbejder målrettet på at introducere ny teknologi og optimere strukturer, så vi innovationsmæssigt er forrest i feltet. Det er essentielt for at spille en afgørende rolle for vores kunder på markeder i stor og hastig udvikling.
Det fokus kræver vedvarende investeringer og indsats – og vi arbejder med lige dele ”sense of urgency” og tålmodighed. North Media har vokset sig stor, stærk og robust ved at arbejde på de lange seje træk og ved erkendelsen af, at læring oftest er bedst på den hårde måde.

Koncernstruktur

31. december 2023