Investering i North Media A/S

North Media A/S’ aktier har været noteret på NASDAQ Copenhagen siden 1996. En investering i North Media giver investorer eksponering mod markeder, som undergår markante forandringer med store, nye potentialer. Vi har siden 1965 vist, at vi er robuste, omstillingsstærke og selv formår at skabe og gribe muligheder, når de opstår.

Vi er bindeleddet mellem erhvervsliv og forbrugere. Vi leverer tilbud til forbrugernes postkasser, mailbokse og smartphones. Og på vores platforme finder udlejere og boligsøgende hinanden, og vi forbinder arbejdsgivere og jobsøgere. North Media når ud til flere forbrugere og på kortere tid end nogen anden virksomhed i Danmark – Vi leverer kort sagt kunder til vores kunder. North Media er derfor et naturligt valg, når forretninger og virksomheder har behov for at formidle deres budskaber til mange forbrugere på kort tid.

Vi fokuserer på den langsigtede værdiskabelse og et stabilt afkast af den investerede kapital. Vi prioriterer at skabe grundlag for et direkte afkast til vores aktionærer og samtidig fastholde et stærkt kapitalberedskab, som giver handlefrihed.

Seneste aktiekurs

36,50 DKK

Daglig ændring

0,00  %

Selskabsmeddelelser og investornyheder

Kommende begivenheder

3. november 2022: Præsentation af Q3

Se også finanskalenderen

IR-kontakt

Investor-relaterede spørgsmål vedrørende North Media kan rettes til: 

Kåre Wigh

Kåre Wigh, CFO  

North Media A/S
Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg
Telefon +45 3957 7500
E-mail: investor@northmedia.dk

Få vores selskabsmeddelelser tilsendt