Investering i North Media A/S

North Media er markedsleder indenfor platforme, der forbinder erhvervsliv og forbrugere. Den forretningsmæssige og finansielle udvikling understøttes af volumen, skala og kvalitet samt megatrends som data, digitalisering, urbanisering og mobilitet.

“Last Mile” er et stabilt forretningsområde med solid indtjening og pengestrømme i et modent marked, mens “Digital Services” virksomhederne har potentiale til tocifret vækst, stigende indtjening, skalering og ekspansion.

Vi lægger vægt på langsigtet værdiskabelse og et stabilt afkast af den investerede kapital. Det er grundlaget for et stærkt kapitalberedskab, som giver handlefrihed og et attraktivt, stabilt årligt udbytte til vores aktionærer. Målsætningen er at betale et stabilt, attraktivt udbytte, der afspejler indtjeningen på den ordinære drift før afkastet på værdipapirer. Desuden har bestyrelsen bemyndigelse til og med marts 2025 til at foretage aktietilbagekøb til en samlet værdi på op til 15 % af selskabskapitalen.

North Media A/S blev noteret på NASDAQ Copenhagen i 1996. Siden 1965 har vi vist, at vi er robuste, omstillingsstærke, teknologidrevne, og at vi selv formår at skabe og gribe muligheder, når de opstår.

Udbytte pr. aktie (DKK, udbetalingsår)

Samlet udbetaling til aktionærer (netto, DKKm)

Seneste aktiekurs

36,50 DKK

Daglig ændring

0,00  %

Selskabsmeddelelser og investornyheder

Kommende begivenheder

IR-kontakt

Investor-relaterede spørgsmål vedrørende North Media kan rettes til: 

Kåre Wigh

Kåre Wigh, Koncernøkonomidirektør

North Media A/S
Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg
Telefon +45 3957 7500
E-mail: investor@northmedia.dk

Få vores selskabsmeddelelser tilsendt