Skip to main content

Investorer

Investering i værdi og vækst

North Media er markedsleder med platforme, der forbinder erhvervsliv og forbrugere inden for tilbud, lejeboliger, jobannoncer og digitale adgangssystemer.

Udbytte pr. aktie (DKK, udbetalingsår)

Samlet udbetaling til aktionærer (netto, DKKm)

Investering i værdi og vækst

North Media er markedsleder med platforme, der forbinder erhvervsliv og forbrugere inden for tilbud, lejeboliger, jobannoncer og digitale adgangssystemer. Alle vores virksomheder er nummer et eller to i deres branche og de er teknologidrevne, skalérbare volumenforretninger, specialiserede i at håndtere store mængder materiale og data ensartet, hurtigt, sikkert og til en lav enhedspris.
Megatrends som data, digitalisering, urbanisering og mobilitet er med til at sætte retningen for udviklingen af vores to forretningsområder:
  • Last Mile (FK Distribution og SDR Svensk Direktreklam) har en solid indtjening og pengestrømme i et modent marked
  • Digital Services-aktiviteterne har potentiale til vækst, stigende indtjening, skalering og ekspansion

Langsigtet værdiskabelse

Siden North Media blev grundlagt i 1965 har vi lagt vægt på langsigtet værdiskabelse og et stabilt afkast af den investerede kapital.
Det er grundlaget for et stærkt kapitalberedskab, som giver handlefrihed og et attraktivt, stabilt årligt udbytte til vores aktionærer, der afspejler indtjeningen på den ordinære drift før afkastet på værdipapirer.
Bestyrelsen har og med marts 2026 bemyndigelse til at foretage aktietilbagekøb til en samlet værdi på op til 15 % af selskabskapitalen.

Kåre Wigh, Koncernøkonomidirektør

Telefon +45 3957 7500

E-mail: investor@northmedia.dk

Abonnér på vores selskabsmeddelelser