BoligPortal henter erfaren finansprofil ind som kommerciel chef

Udgivet fredag den 01. april, 2022

Som ny Chief Commercial Officer (CCO) skal Ulrik Schreiner stå i spidsen for at videreudvikle BoligPortals kommercielle strategi og få nye forretningsområder til at vokse yderligere.

Chief Commercial Officer Ulrik Schreiner, BoligPortal.

 

Efter 20 år i den finansielle sektor skifter Ulrik Schreiner nu bank ud med boliger. BoligPortals nye Chief Commercial Officer (CCO) har en fortid hos blandt andet Danske Bank og Sydbank, hvor han også har haft det kommercielle ansvar og bestridt flere chefstillinger inden for salg og forretningsudvikling.

Nu skal 39-årige Ulrik Schreiner bruge sit kommercielle mindset hos landets største lejeboligplatform, der har bevæget sig ind på nye forretningsområder bl.a. som dataleverandør til aktører i ejendomsbranchen. Med sin erfaring fra den finansielle sektor skal han optimere den kommercielle strategi mod markedet og kunderne.

”BoligPortal har været i fuld gang med at udvikle forretningen de senere år, og den rejse glæder jeg mig til at tage del i. Jeg ser frem til at skubbe på udviklingen fra at være markedsplads for lejeboliger til at blive ejendomsbranchens foretrukne sparringspartner og leverandør af mere end 20 års data fra lejeboligmarkedet”, siger Ulrik Schreiner.

Som overordnet ansvarlig for alle BoligPortals salgsaktiviteter bliver det desuden Ulrik Schreiners opgave at drive salgsprocesserne og have dialog med kunder og samarbejdspartnere. Blandt andet skal han udvikle virksomhedens strategiske partnerskaber til fordel for både lejere og udlejere.

”Jeg glæder mig enormt meget til at forfølge de nye omsætningsstrømme, som BoligPortal har skabt og til at gå i dialog med kunder og samarbejdspartnere i markedet. Der ligger et stort potentiale i strategiske partnerskaber, men også i de nye services og løsninger, som vi lancerer løbende til lejere, udlejere og aktører i ejendomsbranchen. Jeg er sikker på, at vi kommer til at tilføre vores kunder endnu større værdi i fremtiden”, siger Ulrik Schreiner.

Ulrik Schreiner er uddannet bankrådgiver, ejendomsmægler og har taget en HD i Finansiel Rådgivning og Ledelse fra Syddansk Universitet. Sidste år færdiggjorde han desuden en MBA fra Aarhus Universitet.