Skip to main content

Bekey har ansat Christian Hesselaa som ny CEO pr. 15. november 2022. Bekey er del af North Media A/S koncernen og udvikler, leverer og servicerer digitale adgangssystemer, der let og sikkert giver godkendte brugere adgang til aflåste opgange i etageejendomme og private hjem.

”Vi er meget glade for at få Christian Hesselaa ombord til at stå i spidsen for Bekey og drive den videre udvikling af selskabet med det sigte at skabe et solidt fundament for forretningen og bidrage til yderligere vækst på det danske marked og i udlandet,” siger Lasse Ingemann Brodt, adm. direktør for North Media A/S.

Christian kommer fra management konsulentbranchen, hvor han har arbejdet med strategi og ledelse, blandt andet ved det internationale konsulenthus Kearney og vækstvirksomheden 3Shape. Han har en mastergrad fra CBS i Finance & Strategic Management.

”Jeg glæder mig til at bringe mine erfaringer med strategi og ledelse herhjemme og i udlandet i spil og sammen med medarbejderne og koncernen tage Bekey videre på sin udviklings- og vækstrejse i de kommende år,” siger Christian Hesselaa.Adm. direktør Christian Hesselaa, Bekey

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, som i dag anvendes af 31 danske og 44 norske kommuner, samt af avis- og reklameomdelere og måltidskasseleverandører i Danmark. Bekey har i Danmark og Norge installeret ca. 60.000 digitale låseenheder, som faciliterer godt 14,4 mio. døråbninger årligt. Selskabet omsatte for 24 mio. kroner i 2021 og har hovedkontor i Søborg.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til:
Lasse Ingemann Brodt, adm. direktør North Media A/S tlf. 20243292