North-Media-Portraetter-Hvid-10-Web-e1637604269724

”Bekeys unikke digitale nøgleløsning bruges i dag af kommuner i Danmark og Norge, og af virksomheder i Danmark indenfor distribution. Potentialet for vores løsning er enormt, og vi har en fokuseret strategi, der skal realisere det.”

Jannik Bray Christensen, adm. direktør, Bekey A/S

Om Bekey
Bekey er Danmarks førende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger til professionelle og private brugere. Bekey leverer en sikker, digital platform, hvor der tildeles automatisk krypterede, digitale nøgler til beboere og udvalgte servicefolk med autoriserede ærinder i aflåste etageejendomme eller private hjem. Med digitalisering af nøglerne undgår brugerne besværet ved at administrere og bære rundt på fysiske nøgler samt forgæves kørsel til aflåste ejendomme. Samtidig øges sikkerheden, fordi digitale nøgler ikke kan kopieres eller blive væk, og al aktivitet på Bekey’s løsninger logføres, så der altid er overblik over, hvem der har låst sig ind – og ud – og hvornår, og brugeradgang kan tildeles/fratages med øjeblikkelig virkning.
Vores software og fysiske adgangsenheder består af:
• NETKEY: Cloudbaseret nøgleadministrationssystem.
• SmartLock: Dørenhed, som monteres på manuelle dørvridere.
• SmartRelay: Printplade, som integreres i dørtelefoner ved opgange.
• SmartKeyBox: Nøgleboks, hvor den fysiske nøgle opbevares.
Alle enheder åbnes ved hjælp af Bluetooth® Smart og en app på mobiltelefonen.
Bekey’s løsning hjælper hjemmeplejen i danske og norske kommuner med at få adgang til plejekrævende borgere i deres eget hjem. Desuden henvender løsningen sig til bude, distributører og andre leverandører på det hastigt voksende marked for hjemmeleveringer.

Bekey

 

Overblik Bekey
Ledelse: Jannik Bray Christensen
Medarbejdere: Ca. 25
Lokation: Søborg
BekeyBillede

Kontakt

Bekey A/S

Gladsaxe Møllevej 28

2860 Søborg

CVR nr. 27 50 79 80

+45 43 43 99 00
www.bekey.dk