”BoligPortal driver Danmarks største lejeboligportal. Med afsæt i sin stærke markedsplads for lejeboliger er BoligPortal ved at blive en bredere funderet virksomhed, der skaber værdi for udlejere, lejere og andre aktører i lejeboligmarkedet. Med nye SaaS-produkter og -services adresserer vi nye markeder med et stort kommercielt potentiale.”

Anders Hyldborg, adm. direktør BoligPortal A/S

Om BoligPortal
På BoligPortal.dk matches boligsøgere med udlejere af værelser, studieboliger, lejligheder, rækkehuse, villaer mv. Udlejerne får nemt og effektivt annonceret deres boliger på en anerkendt markedsplads, og lejerne kan trygt søge efter et nyt hjem, fordi alle udlejere og boliger er valideret.
En meget stor del af flytninger på det danske lejeboligmarked går via BoligPortal.dk. I 2020 formidlede vi mere end 100.000 lejeboliger og samarbejdede med mange tusinde professionelle og private udlejere.
I Sverige skaleres BostadsPortal.se på samme platform som BoligPortal.dk i Danmark.
BoligPortal udvikler løbende nye, værdiskabende services til lejere og udlejere. F.eks. digitale lejekontrakter og digitale flyttesyn, som brugerne gratis kan downloade fra markedspladsen.
Desuden bruger vi data fra markedspladsen til at skabe nye, abonnementsbaserede dataløsninger:
  • Til developere, ejendomsselskaber og -administratorer, banker, entreprenører og investorer leverer vi unikke markedsdata for udbud og efterspørgsel helt ned på enkeltgader. Data fra markedspladsen kobles med offentlige registre og vises virtuelt i realtid.
  • Til mindre og mellemstore udlejere har vi løsninger til at administrere enkelte ejendomme eller porteføljer. Løsningerne omfatter bl.a. annoncering, markedsdata og administration.
  • Til lejere tilbyder vi at få styr på det, der er mest kritisk ved indflytning, f.eks. el, forsikring og bredbånd. Services leveres af velanskrevne udbydere, der betaler et fee til BoligPortal.
BoligPortal er godt i gang med at udvikle sig til en leverandør af integrerede services, der skaber værdi for både udlejere, lejere og andre aktører i lejeboligmarkedet, og denne omstilling sikrer BoligPortal nye indtægtskilder ved siden af markedspladsen.
Overblik BoligPortal
Ledelse: Anders Hyldborg, adm. direktør
Medarbejdere: Ca. 50 medarbejdere
Lokation: Aarhus

boligportal

Kontakt

BoligPortal A/S

Paludan-Müllers Vej 40 B

8200 Aarhus N

CVR nr. 26 72 25 35

+45 70 20 80 82
www.boligportal.dk