Skip to main content

Faste avisreklamer og et hjemmebygget website, der samlede boligannoncer fra de fire største byer i Danmark. Det var, hvad de to BSS-studerende Henrik Dideriksen og Steffen Møller i 1999 skabte med Bolig-siden.dk. I dag kender de fleste virksomheden under navnet BoligPortal, der tyve år senere kan fejre at være Danmarks største og ældste online lejeboligportal med hele fem Gazellepriser fra Børsen stående på hylden.

I 2005 blev BoligPortal opkøbt af den børsnoterede mediekoncern North Media Online A/S, og selvom det er stormskridt fra den start-up, Bolig-siden.dk var, er visionen den samme:

”BoligPortal har fra start gravet sig dybt ned i den niche, der er lejeboliger. Vi har altid villet gøre det nemmere og mere trygt at finde en lejebolig på et marked i konstant udvikling, som til tider kan virke ubarmhjertigt,” siger Henrik Løvig, CEO i North Media Online A/S. ”Derfor godkender vi også alle annoncer, inden de formidles ud til lejerne, og forsøger at komme boligsvindel til livs.”

Tyve års vokseværk og nye talentskud på stammen
BoligPortal hjælper i dag over 75.000 lejere årligt med at finde nyt hjem, men det er ikke kun portalen, der har haft vokseværk de seneste tyve år. BoligPortal har også haft travlt med at udvikle sit brand, blandt andet med lanceringen af BoligPortal Business, en platform skabt til professionelle udlejere.

BoligPortals vokseværk har også medført et par flytninger, senest til store, nye lokaler på Paludan Müllers Vej i Aarhus N. Her huser virksomheden i dag flere end 50 medarbejdere samt et hold unge digitale talenter på forløbet Digital Academy. Forløbet rekrutterer digitale stjerner fra alle lande, der har lyst til at lære at arbejde i en moderne og digital virksomhed, og giver dem de digitale kompetencer til den fremtid, de kommer ud i.