Skip to main content

I 10 uger har Patrik Melis været praktikant hos BoligPortal, hvor BoligPortal fra start til slut har givet Patrik mulighed for at bidrage og vokse fagligt, hvilket sikrede BoligPortal prisen ”Årets Erhversakademi Aarhus-praktik 2020”. Download som pdf her.

Årets Erhvervsakademipraktik
I løbet af foråret 2020 har mange studerende, ligesom Patrik Melis, indstillet deres praktikvirksomhed til prisen. Erhvervsakademi Aarhus har vurderet, at BoligPortal var den rette vinder af prisen, hvortil de fortæller:

”Juryen begrunder valget af BoligPortal og Patrik Melis med, at praktikforløbet ligger i top på alle parametre. Fagligt og socialt. Fra begyndelsen et godt match mellem praktikant og virksomheden”.

Kåringen af årets bedste praktik på Erhvervsakademi Aarhus hylder vigtigheden af det gode praktikophold og er samtidig de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et skulderklap.

Et godt match
Under sit praktikforløb arbejdede Patrik Melis med BoligPortal’s app og forbedrede virksomhedens hjemmeside til det svenske marked. Til dagligt er Patrik multimediedesignstuderende, hvorfor arbejdsopgaverne var et særligt godt match for både BoligPortal og Patrik.

Dertil fortæller den 21-årige multimediedesignstuderende at han ikke ville ændre ved en eneste ting ved forløbet, hvilket gjorde praktikforløbet ekstraordinært godt.

Masser af design og udfoldelse

”Jeg har altid ønsket mig et praktikforløb, der skulle lære mig en masse om design. Hos BoligPortal fik jeg virkelig fingrene helt ned i maskinrummet. Jeg designede seks timer hver dag – og jeg elskede det,” siger Patrik og tilføjer: ”BoligPortal viste mig stor tillid, gav mig masser af feedback, lod mig samarbejde med dygtige kolleger og opleve, hvor inspirerende det er at arbejde i et team.”

Direkte fra studiedrømme til studiejob
”Patrik har været en fantastisk praktikant, først og fremmest fordi han er skidedygtig og dernæst fordi han har en Pippi Langstrømpe-mentalitet med en smittende nysgerrighed og gå-på-mod,” siger Patriks kollega og mentor Product Manager og UX Designer Frederik Rømming fra BoligPortal.

Dermed har Boligportal både haft glæden af at have Patrik som praktikant, og nu også som en fast del af teamet fremover, idet Patrik er blevet tilbudt et studiejob som UX Designer.

Hos BoligPortal vil man bruge prisen til at minde sig selv om vigtigheden af at blive ved med at gøre det godt for de ansatte.

“Vi er meget stolte af denne pris. Når man bliver en del af BoligPortal, er det vigtigt, at man får mulighed for at gøre en forskel, får et oprigtigt ansvar, så man kan se og mærke resultatet af sit arbejde, det har vi alle brug for,” siger BoligPortal’s administrerende direktør Anders Hyldborg.

Se video

[vc_btn title=”Se video” link=”url:https%3A%2F%2Fnorth-media-videos.eventcdn.net%2Fevents%2Fpatrik-melis-boligportal|target:_blank”]

Fakta om Årets Erhvervsakademipraktik

Hvert år er flere end 2.000 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i praktik. Praktik er obligatorisk på samtlige 27 videregående uddannelser. Kåringen af årets bedste praktik på Erhvervsakademi Aarhus hylder vigtigheden af det gode praktikophold og er samtidig de studerendes mulighed for at give deres praktikvirksomhed et skulderklap.

Juryen

·      Anne Storm Rasmussen, uddannelsesdirektør på Erhvervsakademi Aarhus

·      Anne Marie Andersen, praktikansvarlig på Erhvervsakademi Aarhus

·      Louise Kjær Petersen, konsulent, Rambøll Management Consulting, tidligere års vinder