Investering i North Media A/S

North Media A/S’ aktier har været noteret på NASDAQ Copenhagen siden 1996. En investering i North Media giver investorer eksponering mod et mediemarked, som undergår markante forandringer med store, nye potentialer.

North Media aktien giver investorer eksponering mod  markeder, som undergår markante forandringer med store nye, potentialer. Vi har siden 1965 vist, at vi er robuste, omstillingsstærke og selv formår at skabe og gribe muligheder, når de opstår.

Vi leverer tilbud til forbrugernes postkasser og mailbokse. North Media når ud til flere forbrugere og på kortere tid end nogen anden virksomhed i Danmark – Vi leverer kort sagt kunder til vores kunder. North Media er derfor et naturligt valg, når forretninger og virksomheder, har behov for at formidle deres budskaber til mange forbrugere på kort tid.

Vi fokuserer på den langsigtede værdiskabelse og et stabilt afkast af den investerede kapital. Vi prioriterer at skabe grundlag for et direkte afkast til vores aktionærer og samtidig fastholde et stærkt kapitalberedskab, som giver handlefrihed.

Seneste aktiekurs

36,50 DKK

Daglig ændring

0,00  %

Selskabsmeddelelser og investornyheder

Kommende begivenheder

19. november 2021: ABG Sundal Collier BoligPortal deep dive

29. november 2021: HCA, BoligPortal deep dive. Tilmeld her

Se også finanskalenderen

IR-kontakt

Investor-relaterede spørgsmål vedrørende North Media kan rettes til: 

kaare

Ordførende koncerndirektør & CFO Kåre Wigh 

North Media A/S
Gladsaxe Møllevej 28
2860 Søborg
Telefon +45 3957 7500
E-mail: investor@northmedia.dk

Få vores selskabsmeddelelser tilsendt