North-Media-Portrætter-April-2023-Andreas-2-Hvid-Web

”Med større og større fokus på digital formidling af tilbud og information gennemgår markedet i disse år store forandringer. FK Distribution er forrest i udviklingen af fremtidens løsninger ved at integrere fysisk og digital formidling. Det gør det muligt for forbrugerne at vælge, hvilke tilbud de ønsker at modtage samt hvornår og hvordan. Derfor er vi detailindustriens foretrukne partner når der skal skabes adgang til forbrugerne.”

Andreas Hald, adm. direktør FK Distribution A/S

Om FK Distribution

FK Distribution formidler tilbud og information fra detailhandlen til forbrugerne på print og digitalt – og er Danmarks førende distributør af tilbuds- og lokale ugeaviser.
Tilbudsaviserne omdeles hver uge til 1,9 mio. husstande. Herunder omdeles NejTak+ til +480.000 husstande hver uge, hvor forbrugerne selv vælger, hvilke tryksager de ønsker at modtage og +2,3 mio. husstande modtager alle lokale ugeaviser.
Til de forbrugere, der ønsker adgang til vores kunders tilbud i digital form, sker adgangen via platformen minetilbud.dk, der benyttes af mere end 1,6 mio. brugere (33% af alle danskere over 18 år.)
Vores kunder er primært detailhandel med fysiske butikker og e-commerce virksomheder samt lokalaviser.
I tilgift hertil, pakker FK Distribution tryksager for lokale danske kunder og Deutsche Post.

Overblik FK Distribution

Ledelse: Andreas Hald, adm. direktør
Medarbejdere: Ca. 300 timelønnede og funktionærer og ca. 10.000 omdelere
Lokationer: Taastrup og Tilst

fk distribution

Forretningsomr†de - FK

Kontakt

FK Distribution A/S

Bredebjergvej 6

DK-2630 Taastrup

CVR nr. 26 89 97 37

+45 43 43 99 00

www.fk.dk

Find os her