”Med større og større fokus på digital formidling af tilbud og information gennemgår markedet i disse år store forandringer. FK Distribution er forrest i udviklingen af fremtidens løsninger ved at integrere fysisk og digital formidling. Det gør det muligt for forbrugerne at vælge, hvilke tilbud de ønsker at modtage samt hvornår og hvordan. Derfor er vi detailindustriens foretrukne partner til at skabe adgang til forbrugerne.”

Lasse Ingemann Brodt, adm. direktør FK Distribution A/S

Om FK Distribution

FK Distribution formidler digitale tilbud, fysiske reklamer og gratisaviser til de danske forbrugere. 
FK Distribution er den største distributør af tilbuds- og lokalaviser i Danmark. Aviserne omdeles hver uge til 1.325.000 Ja Tak husstande og til 605.000 andre husstande, der er tilmeldt NejTak+, hvilket betyder at husstandene selv skræddersyr det sæt reklamer, de ønsker at modtage.
Til de forbrugere, der ønsker adgang til vores kunders tilbud i digital form, har FK Distribution udviklet minetilbud.dk. Adgangen til minetilbud.dk sker via en app eller hjemmesiden.  Minetilbud appen er downloadet mere end 1,5 mio. gange og anvendes dagligt af mange tusinde forbrugere.
Med tjenesten Dayli får forbrugerne rabat, hver gang de bruger deres Dankort. Rabatten gives på de abonnementer, webshops og butikker, der er med i Dayli. Forbrugerne skal blot tilmelde Dankortet én gang.
FK Distributions kunder er primært detailhandlere og udgivere af lokalaviser.
KK

Overblik FK Distribution

Ledelse: Lasse Ingemann Brodt (adm. direktør)
Medarbejdere: ca. 340 timelønnede og funktionærer (2019), ca. 10.000 omdelere.
Lokationer: Taastrup og Tilst

Kontakt

FK Distribution A/S

Bredebjergvej 6

DK-2630 Taastrup

CVR nr. 26 89 97 37

+45 43 43 99 00