”Med større og større fokus på digital formidling af tilbud og information gennemgår markedet i disse år store forandringer. FK Distribution er forrest i udviklingen af fremtidens løsninger ved at integrere fysisk og digital formidling. Det gør det muligt for forbrugerne at vælge, hvilke tilbud de ønsker at modtage samt hvornår og hvordan. Derfor er vi detailindustriens foretrukne partner til at skabe adgang til forbrugerne.”

Lasse Ingemann Brodt, adm. direktør FK Distribution A/S

Om FK Distribution

FK Distribution er den største distributør af tilbuds- og lokalaviser i Danmark.
Den fysiske distribution foretages hver uge til 1.325.000 Ja Tak husstande og til 605.000 andre husstande, der er tilmeldt NejTak+, hvilket betyder at husstandene selv har skræddersyet det sæt reklamer de ønsker at modtage.
Til de forbrugere, der ønsker adgang til vores kunders tilbud i digital form, har FK Distribution udviklet minetilbud.dk. Adgangen til minetilbud.dk kan blandt andet foretages med en app. Minetilbud appen er downloadet mere end 1,5 mio. gange og anvendes dagligt af mange tusinde forbrugere.
Med tjenesten Dayli arbejdes der med rabat, hver gang man bruger sit dankort. Her fås rabat  på de abonnementer, webshops og butikker, der er med i Dayli, ved at tilmelde dankortet én gang.
Vores kunder er primært detailhandlere og udgivere af lokalaviser.

Kontakt

FK Distribution A/S

Bredebjergvej 6

DK-2630 Taastrup

CVR nr. 26 89 97 37

+45 43 43 99 00