Lasse Ingemann Brodt

”Med større og større fokus på digital formidling af tilbud og information gennemgår markedet i disse år store forandringer. FK Distribution er forrest i udviklingen af fremtidens løsninger ved at integrere fysisk og digital formidling. Det gør det muligt for forbrugerne at vælge, hvilke tilbud de ønsker at modtage samt hvornår og hvordan. Derfor er vi detailindustriens foretrukne partner til at skabe adgang til forbrugerne.”

Lasse Ingemann Brodt, adm. direktør FK Distribution A/S

Om FK Distribution

FK Distribution formidler tilbud og information fra detailhandlen til forbrugerne og er Danmarks førende distributør af tilbuds- og lokalaviser. Lokalaviserne omdeles hver uge til ca. 2,3 mio. husstande. Ca. 525.000 hustande er tilmeldt NejTak+, hvilket betyder at husstandene selv skræddersyr det sæt tryksager, de ønsker at modtage, og ca 1,4 mio. husstande modtager alle de tryksager, der omdeles i lokalområdet.
Til de forbrugere, der ønsker adgang til vores kunders tilbud i digital form, har vi udviklet minetilbud.dk. Adgangen til minetilbud.dk sker via en app eller hjemmesiden. Minetilbud appen er downloadet mere end 1,9 mio. gange og anvendes dagligt af mange tusinde forbrugere.
Vores kunder er primært detailhandlere og udgivere af lokalaviser.

Overblik FK Distribution

Ledelse: Lasse Ingemann Brodt, adm. direktør
Medarbejdere: Ca. 330 timelønnede og funktionærer og ca. 10.000 omdelere
Lokationer: Taastrup og Tilst

fk distribution

FK DK

Kontakt

FK Distribution A/S

Bredebjergvej 6

DK-2630 Taastrup

CVR nr. 26 89 97 37

+45 43 43 99 00

www.fk.dk