Skip to main content

minetilbud

Danskernes foretrukne medieplatform

36% af alle danskere over 18 år benytter minetilbud - mere end 500.000 af dem hver uge

Om minetilbud

Tilbudsaviser og kataloger online, du kan søge iblandt tusindvis af varer og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Forbrugerne kommer på minetilbud for at blive inspireret og gå på opdagelse i relevante tilbud på tværs af en lang række kategorier. minetilbud hjælper dem med at få overblik over priser, produkter og brands til gavn for både dem og de danske butikker og webshops.

  • Ledelse: Lasse Gubbertsen, Direktør
  • Medarbejdere: 35
  • Lokationer: Søborg og Aarhus
Læs mere

+100 mio.

årlige læsninger af tilbudsaviser og kataloger

49%

af tilbudsavis- og kataloglæsninger konverterer til besøg i butik

62%

af brugerne står for de fleste eller alle indkøb i husstanden

Custom Image

”Efterspørgslen på digital formidling af tilbud og produkter er konstant stigende, og vi er i front med udviklingen af nye løsninger, som styrker brugerrejsen fra behovet opstår til købet gennemføres. minetilbud understøtter tilbudsformidling på tværs af digitale salgskanaler og fysiske butikker. Dette gør os til en attraktiv platform, når det kommer til virksomheders behov for at etablere en engagerende dialog med forbrugerne, uanset om forbrugerne handler online eller besøger butikker.”

Lasse Gubbertsen, Direktør, minetilbud

En stærk medie og -salgsplatform

minetilbud er en medie- og salgsplatform, som giver brands mulighed for at tage større del i kunderejsen fra de potentielle kunders jagt på inspiration, til de klikker ’køb’. På minetilbud er det muligt at skabe en spændende brandfortælling, som slutbrugerne har lyst til at gå på opdagelse i gennem videoer, billeder, tekster og produktfeeds. Forbrugerne kommer fordi de vil inspireres og købe. Det giver det bedste udgangspunkt for både engagement og salg.

Det er svært at skille sig ud som brand, når fokus udelukkende er på pris og produkt. På minetilbud får vores kunder muligheden for at udfolde deres brandfortælling, deres produkter og deres priser. Vi sørger for, at alt bliver set af relevante forbrugere i et troværdigt og inspirerende miljø.

Læs mere

Kontakt

Tlf.: +45 39 57 70 00

minetilbud
Gladsaxe Møllevej 28
DK-2860 Søborg

www.minetilbud.dk