08_OfirGrad

”Ofir går hele tiden nye veje for at skabe størst mulig effekt til vore kunder. Sådan har det været siden 1996, hvor vi startede den første jobportal i Danmark.”

Lucas Carstensen Castenborg, adm. direktør Ofir A/S

Om Ofir
Ofir formidler jobopslag til jobsøgende på Ofir.dk og andre jobportaler, sociale medier, og Ofirs egen kandidatdatabase med mere end 400.000 kandidater. Med sit brede jobunivers kan Ofir bedre målrette jobkampagner, så et ledigt job bliver eksponeret over for hele den relevante målgruppe. Det øger chancen for, at arbejdsgiveren får de helt rigtige ansøgninger.
Ofirs jobunivers henvender sig både til aktivt jobsøgende, som besøger jobportaler, og til den meget større gruppe af passivt jobsøgende, som er i job og ikke aktivt leder efter nye udfordringer, men kan fristes, hvis det rigtige job dukker op.
Ofirs jobportal har hver måned flere end 850.000 besøgende. I 2023 formidlede vi mere end 293.000 jobopslag fra private og offentlige arbejdsgivere.
Ofir er Danmarks næststørste private jobportal, men den førende inden for innovation. Vi var først til at annoncere jobs online i Danmark og var også først til at bruge sociale medier i jobannonceringen for at sikre, at jobs bliver vist dér, hvor danskerne bruger mest tid – nemlig på Facebook, LinkedIn og Instagram. I 2021 indgik vi et partnerskab med Google Jobs.
Innovationen er fortsat central. Med et stærkt, datadrevet afsæt arbejder vi på at udvikle nye produkter, så arbejdsgiverne kan tiltrække endnu bedre kandidater på en måde, som begge parter opfatter som enkel og brugervenlig. Bedre udnyttelse af teknologi er et nøgleord i den indsats.
ofir

 

 

 

Overblik Ofir
Ledelse: Lucas Carstensen Castenborg, adm. direktør
Medarbejdere: Ca. 30 medarbejdere
Lokation: Søborg

Kontakt

Ofir A/S

Gladsaxe Møllevej 28

2860 Søborg

CVR nr. 19 42 99 03

+45 39 57 78 66
www.ofir.dk

Find os her