”Ofir går nye veje for at skabe størst mulig effekt til sine kunder. Sådan har det været siden 1996, hvor vi var den første jobportal i Danmark.”

Karsten Vikke, adm. direktør Ofir A/S

Om Ofir
Ofir formidler jobopslag på sin egen jobportal, andre jobportaler og sociale medier, understøttet af en unik database med mange tusinde kandidater. Med sit brede jobunivers kan Ofir bedre målrette jobkampagner, så et ledigt job bliver eksponeret over for hele den relevante målgruppe. Det øger chancen for, at arbejdsgiveren får de helt rigtige ansøgninger.
Ofirs jobunivers henvender sig både til aktivt jobsøgende, som besøger jobportaler, og til den meget større gruppe af passivt jobsøgende, som er i job og ikke aktivt leder efter nye udfordringer, men kan fristes, hvis det rigtige job dukker op.
Ofirs jobportal har hver måned flere end 400.000 besøgende. I 2020 formidlede vi 32.600 stillingsannoncer og samarbejdede med ca. 900 private og offentlige arbejdsgivere.
Ofir er Danmarks næststørste private jobportal, men den førende inden for innovation. Vi var først til at annoncere jobs online i Danmark og var også først til at bruge sociale medier i jobannonceringen for at sikre, at jobs bliver vist dér, hvor danskerne bruger mest tid – nemlig på Facebook, LinkedIn og Instagram. I 2021 indgik vi et partnerskab med Google Jobs.
Innovationen er fortsat central. Med et stærkt, datadrevet afsæt arbejder vi på at udvikle nye produkter, så arbejdsgiverne kan tiltrække endnu bedre kandidater på en måde, som begge parter opfatter som enkel og brugervenlig. Bedre udnyttelse af teknologi er et nøgleord i den indsats.
ofir

 

 

 

Overblik Ofir
Ledelse: Karsten Vikke, adm. direktør
Medarbejdere: Ca. 35 medarbejdere
Lokation: Søborg

Kontakt

Ofir A/S

Gladsaxe Møllevej 28

2860 Søborg

CVR nr. 19 42 99 03

+45 39 57 78 66
www.ofir.dk