Lucas Carstensen Castenborg bliver ny adm. direktør for Ofir

Udgivet torsdag den 05. oktober, 2023

Den danske jobportal Ofir får ny administrerende direktør. Ny mand i spidsen er 26-årige Lucas Carstensen Castenborg, der indtil nu har været CFO i virksomheden. Planen er at gøre Ofir til den foretrukne digitale jobportal i et jobmarked, hvor konkurrencen om de bedste kandidater aldrig har været større.

Danmarks næststørste jobportal Ofir, der er en del af det børsnoterede selskab North Media, får ny adm. direktør. Valget er faldet på den 26-årige Lucas Carstensen Castenborg, der skifter titlen som CFO ud med adm. direktør.

Ofir er i dag en af erhvervslivets foretrukne jobportaler. Lucas Carstensen Castenborgs opgave bliver at bygge videre på dette fundament. Målet er at gøre Ofir til fremtidens foretrukne rekrutteringspartner. Det betyder en mere dynamisk og digital tilgang til rekruttering, der i stigende grad bliver vigtig for virksomheder i de kommende år, hvor ressourcemangel og kampen om kvalificeret arbejdskraft forventes at blive en stadigt større udfordring.

“Ofir har et solidt fundament. Som Danmarks ældste jobportal har vi mere end 25 års erfaring med at hjælpe virksomheder og kandidater til at finde det rigtige match. Vi har et unikt indblik i det danske arbejdsmarked, som vi skal udnytte til at stå endnu stærkere overfor de virksomheder, der ønsker at sikre sig de rigtige kandidater, ” siger Lucas Carstensen Castenborg, og fortsætter:

“Det danske arbejdsmarked mangler mere end nogensinde dygtige medarbejdere. Kampen om kvalificeret arbejdskraft har aldrig været større og vi ser ind i en fremtid, hvor det kun fortsætter. Det er derfor utrolig vigtigt, at virksomhederne vælger den rigtige rekrutteringspartner til fremtiden, og det skal være Ofir. Det vil kræve forandring at imødekomme arbejdsmarkedets fremtidige behov og vi skal sørge for, at Ofir er den foretrukne platform for både virksomheder og kandidater på jagt efter det bedste match. Det glæder jeg mig rigtig meget til at drive sammen med alle mine kollegaer i Ofir”.

Adm. direktør Lucas Carstensen Castenborg, Ofir

 

Lucas Carstensen Castenborg har, sin unge alder til trods, allerede gjort kometkarriere. En karriere, der har bragt ham forbi Samlino, som CFO og Head of Insurance og fintech-selskabet Shopbox, som CFO, inden han skiftede til en stilling som VP of Finance hos RevaGroup, der er en af Europas største portaler for udlejning af ejendomme.

 

Kombination af erfaring og entreprenant mindset
Lucas Carstensen Castenborg overtager stillingen som adm. direktør fra Karsten Vikke, der efter syv gode år, har valgt at søge nye udfordringer. Spørger man Lasse Ingemann Brodt, der er bestyrelsesformand i Ofir, er Lucas Carstensen Castenborg et ideelt valg til at føre Ofir ind i fremtiden:

”Det har været vigtigt for os at finde den helt rigtige efterfølger, der kan drive udviklingen af Ofir. Vi står stærkt i dag, men markedet udvikler sig meget hurtigt. Vi skal hele tiden være der, hvor vores kunders behov er. Det kræver, at vi hele tiden udvikler vores platform og forstår vores kunders behov. Lucas har lige præcis den unikke kombination af erfaring og et entreprenant mindset til at drive den udvikling,” siger Lasse Ingemann Brodt, og fortsætter:

”Selv med sin unge alder har Lucas den perfekte erhvervsmæssige baggrund til denne opgave. Lucas har succesfuldt bidraget til at skalere virksomheder, ligesom han har siddet i ledelsen for flere virksomheder, som er digitalt indfødte, og det er de kompetencer, vi kommer til at gøre brug af, når Ofir skal skabe løsninger til fremtidens arbejdsmarked.”