AH

”BoligPortal driver Danmarks største lejeboligportal. Med afsæt i sin stærke markedsplads for lejeboliger er BoligPortal ved at blive en bredere funderet virksomhed, der skaber værdi for udlejere, lejere og andre aktører i lejeboligmarkedet. Med nye SaaS-produkter og -services adresserer vi nye markeder med et stort kommercielt potentiale.”

Anders Hyldborg, adm. direktør BoligPortal A/S

Om BoligPortal
BoligPortal driver portalerne Boligportal.dk i Danmark og Bostadsportal.se i Sverige. Boligportal.dk er den største formidler af lejeboliger – lejligheder, værelser, huse, rækkehuse og studieboliger fra både professionelle og private udlejere – og det vigtigste samlingspunkt for udlejere og lejeboligsøgende i Danmark.
Udlejerne får nemt og effektivt annonceret deres boliger på en anerkendt markedsplads, og lejerne kan trygt søge efter et nyt hjem, fordi alle udlejere og boliger er valideret.

 

Boligportal.dk i 2023:
  • ca. 652.000 månedlige besøgende på hjemmesiden
  • +121.000 annoncerede lejeboliger
  • +27.000 underskrevne lejekontrakter
  • +29.000 underskrevne flytterapporter

 

Bostadsportal.se in 2023:
  • ca. 156.000 månedlige besøgende på hjemmesiden
  • +2.000 underskrevne lejekontrakter

 

Rundt om markedspladsen har BoligPortal opbygget aktiviteter inden for opsamling og salg af markedsdata, administrationsservices til udlejere samt servicetilbud til lejere – med det formål at skabe en endnu mere komplet lejeboligplatform og sikre flere og robuste indtægtsstrømme.
Desuden bruger vi data fra markedspladsen til at skabe nye, abonnementsbaserede dataløsninger:
  • Til developere, ejendomsselskaber og -administratorer, banker, entreprenører og investorer leverer vi unikke markedsdata for udbud og efterspørgsel helt ned på enkeltgader. Data fra markedspladsen kobles med offentlige registre og vises virtuelt i realtid.
  • Til mindre og mellemstore udlejere har vi løsninger til at administrere enkelte ejendomme eller porteføljer. Løsningerne omfatter bl.a. annoncering, markedsdata og administration.
  • Til lejere tilbyder vi at få styr på det, der er mest kritisk ved indflytning, f.eks. el, forsikring og bredbånd. Services leveres af velanskrevne udbydere, der betaler et fee til BoligPortal.
BoligPortal er godt i gang med at udvikle sig til en leverandør af integrerede services, der skaber værdi for både udlejere, lejere og andre aktører i lejeboligmarkedet, og denne omstilling sikrer BoligPortal nye indtægtskilder ved siden af markedspladsen.
Overblik BoligPortal
Ledelse: Anders Hyldborg, adm. direktør
Medarbejdere: Ca. 50 medarbejdere
Lokation: Aarhus

boligportal

Kontakt

BoligPortal A/S

Paludan-Müllers Vej 40 B

8200 Aarhus N

CVR nr. 26 72 25 35

+45 70 20 80 82
www.boligportal.dk

Find os her